LinkedIn foto

Mark wou een goede foto voor z’n CV facebook en LinkedIn. Zoals altijd krijg ik te horen: “ik ben niet fotogeniek”. Ja, die kennen we. Zeg nou eerlijk is dit een CEO look of watte ….

Edward & Iris

Edward leerde Iris kennen via zijn werk toen hij tijdelijk in Zwitserland werkte. Dat is al weer 15 jaar geleden. Het werd hoog tijd dat de liefde bezegeld werd. Het klassieke stadhuis op de Dagelijkse Groenmarkt in Den Haag was het geslaagde decor voor hun huwelijk. We besloten binnen enige foto’s te maken in dit recent gerestaureerde gebouw.

Toch maar een echte foto

Steven en Mariska

Op een mooie zonnige locatie op het strand in Kijkduin vond de trouwplechtigheid plaats van Steven en Mariska.

De gezellige beach club Habana was het decor voor de feestavond. Natuurlijk foto’s gemaakt op het strand en tijdens de zonsondergang.

Hun album is nu na enige aanpassing geheel volgens hun wens aangepast en opgemaakt.

marlot

Soms kom ik wel eens in delen van Den Haag waar ik zelden kom. Zo ook Marlot. Een mooie postzegel in het grote Den Haag. Only for the happy few. Waarschijnlijk heeft het door deze notabelen zo lang geduurd voor de landscheidingsweg gebouwd kon worden. Veel invloed vermoed ik, in het bestuur van ‘s-Gravenhage.

01-offenberglaan-45a 02-offenberglaan-45a 26-offenberglaan-45a 32-offenberglaan-45a

Ans en Ryan

Ans stond achter de bar en Ryan was (is) een fervent snooker speler en ontmoette daar Ans. Dan licht het voor de hand dat we deze trouwfoto maken.
Met dank en de eigenaar van snookercentrum Delta aan de Ammunitiehaven in Den Haag

ans-ryan-kl

01-noordweg-64-pijnacker

En zo vlak bij in Pijnacker

Mooi wonen in Pijnacker. Deze woning vond ik aan de Noordweg. Wist niet dat het er zo leuk uitzag. Oude woning volledig gerenoveerd. Deze staat te huur of te koop. Het is maar wat je zelf wil.03-noordweg-64-pijnacker

04-noordweg-64-pijnacker

Je er toch maar wonen

Ja ja, Hazerswoude geen Cannes of Nice, maar als je zo woont maakt het niet zo veel uit. Geweldig landelijk gelegen. Kopen? Kijk op Funda!

31-burgemeesterwarnaarkade-49-hazerswoude 19-burgemeesterwarnaarkade-49-hazerswoude 17-burgemeesterwarnaarkade-49-hazerswoude 16-burgemeesterwarnaarkade-49-hazerswoude 08-burgemeesterwarnaarkade-49-hazerswoude 05-burgemeesterwarnaarkade-49-hazerswoude 01-burgemeesterwarnaarkade-49-hazerswoude

Scheveningen haven

scheveninghaven-005scheveninghaven-004scheveninghaven-003scheveninghaven-002scheveninghaven-001

Pasfoto maken

“Met mevrouw Van Werkhoven”, klonk een heldere stem aan de andere kant van de lijn. Ze wou een pasfoto laten maken op locatie, zijnde haar woning. Mevrouw was 97 en was slecht ter been. Tja haar identiteitsbewijs was al 3 jaar verlopen en moest nu toch gauw een nieuwe hebben. Op weg met de mobiele studio naar de dame. Nou naast het foto maken, hebben we heel wat afgekletst. Ze had heel wat te vertellen over haar kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen. Ze mankeerde niets in haar denkvermogen. Deze dame was nog bijzonder helder. Goed, gauw de spullen opgezet en de foto’s gemaakt. Ik doe er naast die saaie pasfoto’s altijd een leuk fotootje bij waar met een beetje normaal opstaat. Ze was er erg blij mee.

van-werkhoven